Roolipeli: Pokemon Unknown
Pelaaja: Chaaly


Nimi: Fredrika "Rika" Horan (esittelee itsensä Rikana)
Sukupuoli: Tyttö
Ikä: 15 vuotta
Syntymäpäivä: 21.3. (Darumaka)
Ammatti: Pokémon kouluttaja
Seksuaalinen suuntautuminen: Hetero



Luonne: Fredrika on hiukan normaalia sosiaalisempi. Hän tykkää puhua ihmisten kanssa ja uudet tuttavuudet ovat hänestä vain jännittäviä. Samoin tämä ilmenee pokémonien kanssa. Nähdessään uuden pokémonin hän ryntää sen luo (jos se siis on turvallista) ottamaan selvää, millainen pokémon se on. Tosin kaikille tuntemattomille ihmisille hän ei välttämättä kehtaa mennä puhumaan, riippuen vähän ulkonäöstä. Kukapa menisi puhumaan epäilyttävän näköiselle sedälle? Ei ainakaan Fredrika. Heti jos mukavan näköinen, suunnilleen samanikäinen nuori tulee vastaan on hän varmasti menossa tälle puhumaan. Yleensä hän keksii paljon puheenaiheita, joten hänen seurassaan ei varmasti ainakaan heti puheenaiheet lopu. Jos tämä toinen ei ole halukas puhumaan Rikalle, niin hän kyllä lähtee ehkä hiukan vihaisena pois. Eihän siis oikeasti suutu asiasta, mutta se on hänen tapansa käsitellä noloja asioita, joita hänelle sattuu. Jos jonkin nolon asian tapahtuessa on mukana joku muu, se on tämän vika Rikan mielestä. Kaitpa sitä voisi itsepuolustuksekin kutsua. Tosin ei hän rupea tiuskimaan kenellekään tällaista sattuessa, mököttää vain itsekseen hetken. Sen jälkeen hän pyrkii unohtamaan asian. Jos kuitenkin Rikan seurassa tulee pitkiä hiljaisia pätkiä, tulee hänelle pkottava tarve puhua jostain, aivan sama mistä. Se saattaa saada Fredrikan näyttämään tyhmältä, mutta hän vain joutuu epätoivon valtaan. Siksi hän ei ole kovin innostunut hiljaisesta seurasta, sillä häneltäkin kyllä joskus jutut loppuu. Hän myöskin haluaa, että toinenkin osallistuu keskusteluun jollain tavalla, ettei Rika vain ole äänessä ja toinen kuuntelee hiljaa. Hän yrittää aina kuunnella myös keskustelukaveriaan. Fredrikalla on hyvä huumorintaju, muttei yleensä heittele mitään vitsejä. Tosin välillä hän saattaa kommentoida jotain hauskaa jostain asiasta, mutta yleensä hän on se, joka nauraa muiden vitseille. Silloin, kun Fredrika kuitenkin on hiljaa silloin hän mököttää, pohtii asioita tai on hiukan maassa.

Rika suuttuu aika helposti loppujen lopuksi. Ei hän tietenkään mistään pienestä suutu, mutta tarpeeksi pitkään ja kärsivällisesti kun häntä kiusaa, niin ennen pitkään hän kyllä räjähtää. Hän osaa olla pitkävihainen, mutta yleensä hän ei pitkään kanna toisille kaunaa. Tietenkin hän muistaa kenen kanssa on kinastellut, muttei välitä siitä, mikäli he ovat hyvissä väleissä. Suuttuessaan hän yleensä pitää vain suunsa kiinni ja pitää mykkäkoulua. Paitsi jos häntä ärsyttää tässä mielentilassa hän mitä luultavammin alkaa huutamaan ja tiuskimaan. kun hänen antaa olla hiljaa ja omissa ajatuksissaan, hän kyllä piristyy, kun saa ajatuksensa kokoon. Vihamiehiä hänelle kertyy aika vähän, mutta näitä muutamaa hän taatusti inhoaa.

Fredrika luokittelee ihmiset yleensä ulkonäön mukaan. Sama pätee myös pokémoneihin. Se on yksi hänen heikkoutensa otteluissa. Hän saattaa arvioida vastustajan pokémonin väärin, koska katsoo vain miltä se vaikuttaa. Noh, sen huomaa varmasti hänen pokémoneistaan. Mikäli pokémon on hänestä ruma, eikä käyttäydy suloisesti, niin sellaista ei Rika huoli. Ellei hän sitten välttämättä tarvitse juuri sitä pokémonia tai sen tyyppistä pokémonia. Tietenkin välillä on poikkeuksia. Hän voikin olla hiukan epäluuloinen joitakuita kohtaan. Mikäli kuitenkin hänelle pystyy todistamaan olevansa hyvä tyyppi, hän kyllä ihan mielellään viettää aikaansa tällaisen henkilön seurassa.

Rika ei todellakaan ole nöyristelevää tyyppiä, kiitos äitipuolensa. Hän kyllä osaa laittaa hanttiin ja paljon osaakin. Hän ei vain suostu tottelemaan, jos joku aikuinen tulee määräilemään. Tietenkin hän kuuntelee aina muiden ehdotuksia ja tehtävien jaossa tekee tehtävänsä, mutta hän ei voi sietää, jos joku tulee kertomaan hänelle, ettei hän saa olla pokémon kouluttaja. Hän ei myöskään itse halua tulla määräilijäksi, joten hänen ehdotuksensa yleensä sisältävät sanan: käykö. Näin hän varmistelee, ettei hänestä itsestään tule sellaista ihmista, jollainen hänen äitipuolensa hänelle oli.

Tyttö on erittäin kilpailuhenkinen. Haastapa hänet missä tahansa lajissa, niin hän on mukana heti. Siksi hän harjoitteleekin monipuolisesti. harvoin hän kieltäytyy haasteista, ellei hän ymmärrä heti, että häviää tai jos hän ei vain pysty sillä hetkellä kilpailemaan missään. Kilpailuissa hän antaa aina kaikkensa, eikä ikinä jätä energiaa käyttämättä niissä. Fredrika rakastaa voittamista. Ei sillä, kukapa ei tykkäisi? Häviäminen taasen ei ole hänestäkään mukavaa. Hän kyllä ottaa tappionsa hyvin, mutta saattaa muille selitellä, että hänellä sattui jalkaan tai jotain. Silti kyllä hän itse ymmärtää miksi häviää, ainakin yleensä. Harjoituksen puute tai kokemattomuus esimerkiksi, ovat hänestä inhottavia asioita myönnettäväksi. Siksi hän saattaa muille selitellä jotain muuta. Häviönsä jälkeen hän useimmiten alkaa harjoitella vain lujemmin. Häntä siis ei voi kutsua huonoksi häviäjäksi. Hän nimenomaan häviönsä jälkeen harjoittelee ja yrittää sitten uudestaan. Se se vasta onkin Rikasta mukavaa, kun on ensin hävinnyt jollekulle, mutta voittaa hänet joskus myöhemmin.

Fredrika ei masennu ikinä kovin pitkäksi aikaa. Jos hän on surullinen, hän aika usein vaipuu itsesääliin, mutta pääse irti sen otteesta jo viidessä minuutissa. Silloin ei kannata tulla häntä lohduttamaan, koska mikään ei auta siinä mielentilassa. Lopulta hän tajuaa olevansa typerä ja siihen yleensä tällainen pieni masennus loppuukin. Hän ei ole ikinä ollut pitkään masentunut, eikä sellaista luultavasti ole tulossakaan, niin pirteä tyttö hän on. Menneisyyttään hän ei siksi mieluiten muistele, koska hän kantaa kaunaa äidilleen, joka vain hylkäsi hänet. Hänestä ei ole mukava miettiä menneitä, kun edessä odottaa jotain muuta kiinnostavampaa.

Rika on erittäin liikunnallinen tyttö. Usein ihmetelläänkin, mistä tuo kaikki energia tulee. Hän jaksaa juoksennella vaikka koko päivän, eikä syö mitenkään erityistä ruokaa. Välillä hän saattaakin matkatessaan kyllästyä vain kävelemään, joten silloin hän saattaa edetä esimerkiksi puita pitkin. Siksi hänellä ei kestä kovin kauaa metkustaa paikasta A paikkaan B. Tosin matkoja hidastavat tytön uteliaisuus, erikoiset reitit ja muut häiriötekijät. Pitää aina pysähtyä katsomaan jotain ihmeellistä tai kiipeillä hassuissa puissa. Tosin uhkarohkeat temput hän jättää mielihyvin väliin. Vaikka Rika onkin rohkea, ei hän kyllä ikinä lähde uhkarohkeisiin tempauksiin mukaan. Ja kukapa lähtisi?

Menneisyys: Fredrika on kotoisin Johdosta, tarkemmin Goldenrod Citystä. Hänen isänsä oli ollut alunperin naimisissa erään naisen kanssa, joka kuitenkin kuoli syöpään. Heillä oli kuitenkin kaksi lasta. No, Rikan isä meni uudelleen naimisiin Rikan äidin kanssa ja he elivät pari vuotta onnellisina. Kuitenkin yhtenä päivänä Rikan äiti vain katosi. Hänen sisarpuolensa, eivät missään vaiheessa olleet pitäneet Rikasta tai tämän äidistä, joten Rika tunsi olonsa aika yksinäiseksi. Hänen isänsä meni vielä kolmannen kerran naimisiin ja tällä kertaa hän löysi sen oikean itselleen. Muutkin talossa pitivät hänestä. Paitsi Fredrika. Rika odotti innolla sitä päivää, jolloin voisi ryhtyä kouluttajaksi. Tämä uusi äitipuoli ei nimittäin pitänyt Rikasta ja hänen isällään oli kiireitä, joten hän ei huomannut Rikan tulleen kiusatuksi. Ei ihmekään, jos lapsia on talossa 5. Muut kiusasivat häntä ja äitipuolikin tiuski ja jakeli rangaistuksia hänelle. Kun tuo ihana päivä koitti, jolloin Rika aloittaisi kouluttajan uransa, hän oli pitkästä aikaa jälleen onnellinen. Hän oli juuri valinnut ensimmäisen pokémoninsa ja nimennyt sen, kun äitipuoli tulee paikalle ilmoittamaan, ettei Rika saakkaan lähteä. Hän myös määrää kotona Rikaa palauttamaan pokémoninsa. Tällöin Rika suuttui ja meni omaan huoneeseensa pakkaamaan tavransa joita tarvitsisi, rahat jotka oli säästänyt matkaansa varten sekä isän antaman luottokortin. Sen jälkeen hän otti laukkunsa, jossa kaikki tarvittava oli ja lähti yöllä satamaan Chikorin kanssa. Sinä yönä he nousivat laivaan, joka oli halvin ja joka veisi heidät tarpeeksi kauas. Näin siis Fredrika päätyi Misreaan.

Ensimmäisenä vuotenaan Misreassa Rika harhaili vähän sinne sun tänne tietämättömänä paikoista oikein mitään (pelit ennen uudelleen liittymistä) ja eteneminen alueella ei ollut kovinkaan loogista. Rika oli jo matkalla ensimmäiselle salille, kunnes tajusi, ettei ollutkaan vielä valmis ja teki u-käännöksen jatkaen matkaansa kohti Lemidaeta.

Ulkonäkö: Kuvasta varmasti näkeekin silmien värin, hiusten värin yms. Kuitenkin Rika on siis 165 cm pitkä, eli ei kovin pitkä. Hän on aika hoikka ikäisekseen, mikä johtuu luultavasti runsaasta liikunnasta. Hänen ranteensa esimerkiksi ovat todella ohuet, kuten muutenkin hänen kätensä. Fyysisesti hän ei ole vielä lähelläkään aikuista. Lapsenomaiset piirteet näkyvät vielä kasvoissakin. Hänen hiuksensa ovat paksut, jonka takia hän pitääkin niitä melkein aina kiinni poninhännällä.
Yleensä hänellä on kuvassa näkyvät vaatteet. Tietenkin hän vaihtelee vaatteitaan hiukan säästä riippuen. Kukapa juoksisi hihattomassa paidassa, kun sataa lunta? Hän esimerkiksi saattaa laittaa lempihupparinsa (kuvassa) alle pitkähihaisen paidan ja vaihtaa legginssit pidempiin. Hänellä on toki toppatakki yms. mukana. Mikäli on liian kylmä hänen lempivaatteilleen (kaikki kuvassa), niin hän vaihtaa suosiolla vaatteitaan esimerkiksi siniseen toppiin, jonka päälle jonkinlainen huppari ja farkut. Rikan kengät ovat sellaiset lenkkarien ja tennarien välimuoto, joissa on helppo liikkua, mutta jotka eivät näytä tyhmiltä. Eivätkä ne mene helposti rikkikään.

Muuta: Sally-nimisen happinyn kummi.

Tavarat: Bunneary-pehmolelu ja Rawstmarja

Voitetut salit: -

Tavatut henkilöt:

Ninirian - " Todella ystävällinen henkilö, kun auttoi minua sen kartankin kanssa. Olisi mukava tavata uudelleen."

Natt - " Hieman epävarmalta vaikuttava, mutta muuten todella mukavalta vaikuttava. Auttoihan hän minua Chikorin kouluttamisessakin. Toivoisin, että tapaamme pian uudelleen."

Elwood Mc Namara - " Aika outo vanha mies, mutta omalla tavallaan varmaan ihan kiva. Ainakin hän tarjosi minulle ja Chikorille suojaa lumimyrskyltä. Silti hän oli epäilyttävä.."

Zuni Catherina Devox - " Hän oli tosi mukava ja laskenkin hänet jo ystäväkseni! Odotan innolla seuraavaa tapaamista."


Pelit (vanhimmasta uusimpaan):

Uusi kaupunki uudet kujeet - Rika kohtaa Ninirian Stuckald kaupungissa.

Puita, puita, puita - Rika tapaa Natt nimisen tytön Ceiwoodin aarniometsässä ja he päättävät otella. Ottelussa Chikori kohtaa Rein nimisen pidgeyn ja ottelu päättyy Chikorin voittoon. Natt ja Rika eroavat toisistaan hyvissä väleissä.

Onpahan pirtti - Rika kohtaa Elwoodin keskellä Zaumlan havumetsää lumimyrskyn aikana ja pääsee onnekseen lumimyrskyltä suojaan Elwoodin igluun.

Vauvakuumetta - Rika kiertelee Lemidaen kaupungissa Chikorin kanssa, kun hän törmää Zuniin ja misdreavusiin. Kaikenlaisten kommellusten jälkeen, Zunin tiimiin liittyy happiny ja Rika nimitetään happinyn kummiksi. Rika saa myös valita happinyn nimen. Ystävykset eroavat hyvissä tunnelmissa.

Takaa-ajoa - Rika nappaa tiimiinsä uuden jäsenen, Claryn.

Leikkipuiston karkulainen - Clary ei suostu yhteistyöhön Rikan kanssa ja päättää karata leikkipuistosta, jossa tyttö pokemoneineen on.   kesken

Kivitalojen keskellä - Rika tapaa tällä kertaa elokuvista tutun Terrin.   kesken

 

-----

 

Nimi: Chikori
Laji: Chikorita
Sukupuoli: uros/koiras
Taso: Taso 10
Tyyppi: Ruoho
Munaryhmät: Monster ja Grass
Poképallo: Pokéball (johon on piirretty koivun lehteä muistuttava kuva)
Pennut/poikaset: -



Luonne: Chikori on ystävällinen ja valloittava persoona. Se ensinnäkin ottaa uudet pokémonit avoimesti vastaan ryhmään (siis jos Rika on napannut uuden pokémonin) ja yrittää olla mukava jokaiselle niistä. Se myös pyrkii opastamaan muita lempeästi, jotta ne tajuaisivat mistä missäkin asiassa on kyse.

Chikori on myös hyvä oppimaan asioita. Se on sinnikäs eikä luovuta helpolla, mikä tekee harjoittelusta helpompaa. Se myös haluaa oppia uutta, eikä vain seistä jököttää paikallaan. Harjoittelu on sen mielestä muutenkin mukavaa. Uusia asioita se oppii aika helposti, mutta niiden täydelliseksi asti hiomisessa kestää jonkin verran aikaa enemmän.

Kilpailuissa ja otteluissa Chikori on erittäin päättäväinen, eikä se helposti hätäänny. Se tekeekin siitä vahvan. Tietenkin myös Fredrikan käytös vaikuttaa Chikoriin, mutta useinmiten se on päättäväinen, mutta silti rauhallinen kilpailutilanteessa.

Chikori tykkää olla enimmäkseen poképallonsa ulkopuolella. Se ei oikein tykkää poképalloista, koska ne ovat sen mielestä ahtaita. Siksi Fredrika pyrkiikin pitämään Chikoria mahdollisimman paljon ulkona. Chikori esimerkiksi rakastaa pienissä puroissa kahlailua. Tosin se ei tykkää taasen uida, eikä kiipeillä missään vuoren rinteillä. Ei sillä niitä vastaan mitään ole, mutta lyhyillä jaloilla kiipeily on aika ärsyttävää puuhaa.

Chikori syö melkeinpä mitä tahansa, mitä sen eteen tuodaan. Se siis ei ole mikään nirso pokémon. Tosin se nukkuu yleensä aika pitkään. Se vain on sellainen, että tarvitsee hieman enemmän unta, kuin muut chikoritat.

Ulkonäkö: Chikorilla on pieni arpi oikean silmänsä alla, joka tuli laivamatkalla Johdosta Misreaan. Silloin joku matkustaja kantoi mukanaan jotain teräväreunaista, joka osui pienikokoista Chikoria silmän alle. Tosin se ei missään vaiheessa ollut vakava haava tai mitään, mutta siitä on jäänyt jälki. Muuten Chikori on normaalin chikoritan näköinen

Menneisyys: Chikori oli Fredrikan ensimmäinen pokémon ja hän sai Chikorin professori Oakilta. Se sai arpensa matkalla Misreaan. Silloin joku matkustaja kantoi mukanaan jotain teräväreunaista, joka osui pienikokoista Chikoria silmän alle. Mikään vakava haava se ei ollut, mutta jälki siitä kuitenkin jäi.

Ottelut ja muut saavutukset:

Taso nousi pelissä Uusi kaupunki uudet kujeet -> taso 6

Ottelu pelissä Puita, puita, puita, jonka Chikori voitti -> taso 8

Osallistui Nopeuskilpailuun, jossa sijoittui toiseksi 36 sekunnilla -> taso 9

Taso nousi pelissä Onpahan pirtti -> taso 10

Liikkeet:
Taso 0: Tackle   opittu
Taso 0: Growl   opittu
Taso 6: Razor Leaf   opittu
Taso 9: Poison Powder   opittu
Taso 12: Synthesis
Taso 17: Reflect
Taso 20: Magical Leaf
Taso 23: Natural Gift
Taso 28: Sweet Scent
Taso 31: Light Screen
Taso 34: Body Slam
Taso 39: Safeguard
Taso 42: Aromatherapy
Taso 45: Solar Beam

 

-----

 

Nimi: Clary
Laji: Vulpix
Sukupuoli: naaras
Taso: Taso 5
Tyyppi: Tuli
Munaryhmä: Field Group
Poképallo: Pokéball (jonka päälle piirretty liekin kuva)
Pennut/poikaset: -

Luonne: Clary on aika itsepäinen pokémon. Se ei oikein tykkää olla pomoteltavana, mikä johtuu ainakin osin siitä, että se on elänyt niin kauan villinä. Muutenkin se on ollut enemmän yksinelävää sorttia, joten se ei ole kokenut laumoissa olevia arvojärjestyksiä. Perusluonteeltaan vulpix on hyvin neutraali. Se ei ole järin positiivinen, muttei myöskään negatiivinen.

Clary ei varsinaisesti pidä ottelemisesta, eli se ei siis ole koko ajan haastamassa jotakuta otteluun. Sillä ei kyllä ole mitään otteluita vastaankaan, joten se suostuu kyllä ottelemaan, jos joku haastaa sen. Otellessaan se on hyvin päättäväinen ja määrätietoinen. Se ei halua, eikä suostu häviämään. Siinä suhteessa se muistuttaa hieman kouluttajaansa. Clary on huono käsittelemään haviöitään. Se ei ole helposti piristettävissä, vaan synkkä mieliala pysyy sen mukana vielä pitkään häviön jälkeen. Se ei kestä sitä, ettei olekaan tarpeeksi hyvä voittamaan. Hävitessään sillä on kaksi menettelytapaa: se saattaa joko sisuuntua ja alkaa harjoitella entistäkin kovempaa tai sitten se saattaa alkaa mököttää ja alkaa hävitä aivan tahallaan. Voittaessaan se ei näytä iloisuuttaan. Kylmän viileästi se poistuu ottelupaikalta ja virnuilee mielessään voittonsa johdosta.

Ääritilanteissa Clary menettelee vähän tilanteesta riippuen. Kovan paineen alla se mieluiten katoaa paikalta, niin kuin jotain yllättävää sattuessakin. Vulpixin huonoksi tuuriksi nämä menettelyt eivät aivan käy enää sen ollessa Rikan pokemon. Parhaansa mukaan sen kouluttaja pyrkii opettamaan sille, että pakeneminen ei ole ratkaisu kaikkeen, mutta opetus ei tunnu pääsevän perille asti.

Itsepäisyytensä takia Clarya on hyvin vaikea kouluttaa. Se tuottaakin Rikalle aika paljon harmaita hiuksia, kun se kieltäytyykin yhteistyöstä, juuri kun olisi tärkeää totella. Rika kuitenkin yrittää parhaansa Claryn kanssa. Tyttö kyllä ymmärtää toisen olevan hieman sekaisin sen elämäntilanteen muututtua paljon ja ei siksi painosta liikaa Clarya vielä näin aluksi.

Clary on oikeasti hyvin nopea oppimaan, kunhan se vain harjoittelee ahkerasti. Tosin Rikan kanssa se ei vielä halua antautua harjoittelemaan, joten suurin osa harjoitteluajasta menee siihen, kun Clary nakkelee niskojaan, eikä suostu tekemään mitään Rikan pyynnöistä huolimatta. Se tykkää muutenkin harjoitella itsekseen eikä tykkää, jos joku tuijottaa sen jokaista liikettä koko ajan.

Clary suhtautuu muihin pokémoneihin hyvin epäluuloisesti johtuen sen elämästä villipokémoneiden keskuudesta. Se saattaa olla töykeä, mutta vain silloin kun tuntee itsensä uhatuksi. Muuten se vain käyttäytyy kylmästi muita kohtaan ja katsoo muita alaspäin. Se kuitenkin tietää mihin vetää rajan, jottei yllytä ketään hyökkäämään kimppuunsa. Clary ei tykkää tappelutilanteista, sillä usein se tuntee olevansa alakynnessä, mutta yksi vastaan yksi ottelut eivät haittaa sitä ollenkaan.

Kouluttajaansa Clary suhtautuu hyvin epäluuloisesti. Clary on hyvin älykäs pokémon, muttei se näytä älykkyyttään. Se uskoo olevansa fiksumpi kuin Rika ja se on yksi syy, miksei se luota Rikan arvostelukykyyn. Se ei oikeastaan arvosta kouluttajaansa tämän nuoren iän ja kokemattomuuden takia tippaakaan. Clarystä tuntuu, ettei se ole tarpeeksi vapaa nyt, kuin mitä oli ennen villinä pokémonina ja se on yksi syy siihen, että se tekee aina itse päätöksensä siitä, minkä liikkeen se tekee otellessa yms. Vulpix ei myöskään halua olla tottelevainen, koska se haluaa näyttää kouluttajalleen olevansa pomo. Clary on hyvin älykäs pokémon, muttei se näytä älykkyyttään. Se uskoo olevansa fiksumpi kuin Rika ja se on yksi syy, miksei se luota Rikan arvostelukykyyn.

Vaikka Claryn luulisi inhoavan pokepallossa olemista, oikeastaan se tykkää olla pallonsa sisällä. Se on nimittäin ainoa paikka, jossa se kokee saavansa olla rauhassa. Se nimittäin kaipaa aika paljon omaa rauhaa. Rika ja Chikori ovat muutenkin hyvin eläväisiä, eikä Clarysta tunnu vielä kovin kotoisalta olla heidän kanssaan, joten oma rauha on sille tarpeen.

Clary saattaa vaikuttaa hyvin vastahakoiselta ja innottomalta, mutta se kyllä pystyisi olemaan innokkaampi. Se vain vaatii aikaa totutella uuteen elämäänsä ja siihen, ettei vaara vaani joka kulman takana.

Ulkonäkö: Clary näyttää aivan tavalliselta vulpixilta. Sillä siis ei ole mitään naarmuja tai asusteita yms. Kuva tulossa pian!

Menneisyys: Clary asui alunperin Ruinuyn tulivuorella enimmäkseen yksikseen. Se on hyvin epäluuloinen muita pokémoneja kohtaan, joten se asusteli suurimmalta osasta yksikseen. Välillä se saattoi kulkea hetken jonkun toisen vulpixin seurassa, mutta päätyi aina kuitenkin lopulta yksikseen. Ei se Clarya haitannut, sillä se piti elämästään ilman muita.

Kaiken sekoitti kuitenkin yhtenä päivän eräs tyttö, joka ilmestyi paikalle chikoritansa kanssa ja tykästyi Claryyn. Clary ei todellakaan halunnut joutua napatuksi, joten se pakeni paikalta vikkelästi. Hetken se jo luuli karistaneensa tytön kannoiltaan, mutta pian tyttö ilmestyi taas jostain ja haastoi Claryn otteluun. Clary ei voinut uskoa häviötään ja olikin hyvin hämmentynyt, kun huomasi tulleensa napatuksi. Siitä alkoikin Rikan ja Claryn yhteinen taival.

Ottelut ja muut saavutukset:


Liikkeet:
Taso 0: Ember   opittu
Taso 4: Tail whip   opittu
Taso 7: Roar
Taso 11: Quick attack
Taso 14: Fire spin
Taso 17: Confuse ray
Taso 21: Imprison
Taso 23: Flame burst
Taso 26: Will-o-wisp
Taso 28: Hex
Taso 31: Payback
Taso 34: Flamethrower
Taso 36: Safeguard
Taso 39: Extrasensory
Taso 42: Fire blast
Taso 44: Grudge
Taso 47: Captivate
Taso 50: Inferno